NA ROHU U NÁS

  /  Divadlo   /  Sbohem, zůstávám! – 3. repríza – ZRUŠENO

KDY: sobota 18. listopadu 2023 od 19:30 hod

KDE: Sál obce Nižbor – vstup od obecního úřadu (Křivoklátská 26, 267 05 Nižbor)

CENA VSTUPENKY: 300,- CZK

O hře

Jedna plánovaná vražda, jedno neplánované přátelství. Přesně tak by se dala charakterizovat tato moderní černá komedie plná zvratů.

Jean-Charles navede svou naivní milenku Gigi, aby se zbavila jeho manželky Barbary a nic jim už nebránilo společně žít šťastně až do konce. Všechno by mohlo dopadnout podle plánu, kdyby se ale Barbara, slavná spisovatelka, nechtěla zabít sama. Využít Gigi, která je odhodlaná Barbaru zabít, se zdá být jako ideální řešení. To by se ale ani jedna nesměla dozvědět, že Jean-Charles má ještě další milenku, což z obou žen vytvoří nerozlučné spolubojovnice proti vypočítavému nevěrníkovi…

UPOZORNĚNÍ: V představení se kouří a vyskytují se obnažené části těl

Délka představení: 2:35h (včetně přestávky)

Prodej vstupenek

Bude zahájen hodinu a půl před začátkem představení.

Informace o sále: Celé představení bude probíhat ve stolovém zasedání. I z toho důvodu je počet míst omezen! Tento způsob volíme, aby jste si večer s naším divadlem mohli dostatečně užít.

Občerstvit se můžete z nabídky “divadelního baru” restaurace u Lípy, kde si můžete vybrat dle vlastní chuti. Doporučujeme se vybavit dostatečně, aby jste častým procházením nerušili zážitek z divadelního představení sobě a ostatním divákům. Děkujeme za pochopení.

Věříme, že si s námi užijete večer, jak se patří a budete se bavit.

(vhodné společenské oblečení vítáno.)

“Nositele autorských práv k dílu zastupuje DILIA, divadelní, literární, audiovizuální agentura z.s., Krátkého 1, Praha 9.”

Komentáře: